RetailTrust – Over ons

4onePOS en RetailTrust

RetailTrust is de handelsnaam van 4Motivation Benelux BV en is onderdeel van de TESShold BV gevestigd in Maastricht. Onze groep heeft eigen medewerkers, free lancers, partners en disrtributeuren die voor haar klanten iedere dag klaar staan. Alle ondernemingen in de groep, hebben als taak de retailer te ontzorgen. Er wordt gefocust op één doelgroep en dat zijn de winkeliers uit diverse branches. Wij opereren vanuit; Maastricht, Rijswijk, Eindhoven, Ossenisse (NL-Zeeland), Groningen en Bilzen (Be).

RetailTrustlogo-jpg

4onePOS

RetailTrust: één organisatie voor alle retail ontzorging: van automatisering tot webshop en van backoffice tot marketing

Onze missie: de retailer tools aanbieden waardoor hij meer omzet kan genereren en kan doorgroeien.

RetailTrust bestaat uit eigen medewerkers, freelancers, partners en distributeuren die voor haar klanten iedere dag klaar staan. Alle ondernemingen in de groep, hebben als taak de retailer te ontzorgen. Er wordt gefocust op één doelgroep en dat zijn de winkeliers uit diverse branches. Wij opereren vanuit Maastricht, Rijswijk en Eindhoven.

RetailTrust is de handelsnaam van 4Motivation Benelux BV. 4Motivation ontwikkelt de software 4onePOS (www.4onepos.eu). 4Motivation Benelux BV is Cegid Business Retail Partner in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Denemarken.

Totaaloplossingen
Wij leveren winkelautomatisering  en uitgebreide service diensten bij kleine maar ook grote ketens. Als business partner van Cegid bedienen we de grote keten (>20 filialen). Daarnaast ontwikkelen wij ook onze eigen POS software 4onePOS. Deze software is geschikt voor kleine winkels tot 20 filialen.

Naast onze direct activiteiten in Nederland en België verkopen we 4onePOS ook via een distributiekanaal in o.a. Spanje, Griekenland, Denemarken, Rusland en Zwitserland.

 

Vestigingen

Wij beschikken over diverse steunpunten in Nederland en België. Neem contact op met ons hoofdkantoor zodat wij u kunnen doorverwijzen naar het dichtstbijzijnde steunpunt.  043 – 205 00 10

Onze steunpunten:

Steunpunt 4onePOS Noorden
Steunpunt 4onePOS Midden
Steunpunt 4onePOS Zuiden
Steunpunt 4onePOS België

RetailTrust nieuwe vestiging

Could not authenticate you.