Cegid

serving the world together

4onePOS en Cegid: partners in wereldwijde winkelautomatisering.

Waar 4onePOS met name ketens tot 20 winkels automatiseert, is het Cegid dat ketens vanaf 20 winkels onder handen neemt. Met meer dan 25 jaar ervaring, is Cegid een internationale leverancier van enterprise en verticale applicaties geworden, met meer dan $ 370.000.000 omzet en 2.000 medewerkers wereldwijd.

Cegid levert oplossingen en diensten om de prestaties en de ontwikkeling van retail klanten te verbeteren. Hun expertise strekt zich uit van de verticale business oplossingen (retail, productie & industrie, horeca, dienstverlening, groothandel, OCMW, verenigingen, openbare sector) naar “enterprise-breed” oplossingen (finance & accounting , belastingen, performance management, human resources / payroll).

Cegid’s oplossingen zijn ook beschikbaar “on demand”, gebaseerd op een SaaS-implementatie model en op de behoeften van bedrijven van alle groottes.

Retailsoftware voor ketensbedrijven

Inkoopplanning, forecasting, supply chain management, omni-channel merchandise management, voorraadbeheer, point of sale management, CRM en loyaliteit, business intelligence, etc.  Yourcegid heeft minimaal dezelfde functionaliteit als 4onePOS, doch op veel grotere schaal toepasbaar en volledig afgestemd op de wetgeving uit de diverse landen.

chain

Wereldwijde aanwezigheid

Cegid heeft kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië en vertrouwt op een gecertificeerde partner netwerk wereldwijd.

logo cegid 2
Could not authenticate you.