Cloud

4onePOS in de cloud

Als u snel en beveiligd wilt werken dan is “werken in de cloud” de oplossing.  Uw apparaten worden dan via een communicatie module via het modem in verbinding gebracht met de cloud.  Daar draait dan ook 4onePOS met uw data.  De cloud wordt via Remote App op uw PC benaderd.

De Database van 4onePOS (SQL) wordt gratis ge-backuped tot een grootte van 1gbyte.  Daar overeen worden extra maandelijkse kosten in rekening gebracht.

U heeft toegang via “nextcloud” om uw bedrijfsgegevens op te slaan. Dat kan via uw tablet / PC/ telefoon.

Mocht uw eigen hardware het begeven dan zou u binnen 1 kwartier weer met de kassa kunnen werken door bijvoorbeeld tijdelijk uw laptop te gebruiken.  Het enige wat moet gebeuren is een remote desktop  installeren.

Een bijkomstig voordeel is dat u met een Apple tablet of Android kunt gaan werken in plaats van de kassa hardware.

Uitbreidingen

  • Voor elke aangesloten PC (gelijktijdige 4onePOS gebruiker) dient u maandabonnementen te betalen
  • Voor elke Gigabyte meer te backuppen worden meerkosten in rekening gebracht
  • Extra email adressen kunnen in de applicatie worden beheerd.
  • Een goede router zoals Drytek kunnen wij of laten wij plaatsen
  • Als uw eigen internet uitvalt kunnen we een UMTS uitbreiding doen, zodat zolang internet het niet doet, een mobiele internet het overneemt.

Service level

Service level met een beschikbaarheid van 95% op de VPS Server. U kunt iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 09.00 en 17.00 uur een incident bij Retailtrust melden met response tijd op basis van best effort en beschikbaarheid. Daarnaast kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze 1ste response ticketingsysteem via email

SLA-N (Next business day) +30%

Service level met een beschikbaarheid van 99,6% op de VPS Server. U kunt iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) tussen 09.00 en 17.00 uur een incident bij Marcom Systems melden met een response tijd binnen 4 uur. Het incident wordt dan maximaal de volgende werkdag hersteld. Daarnaast kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze 1ste response ticketingsysteem via email    .

SLA-A (Always – 24/7) + 75%

Service level met een beschikbaarheid van 99,6% op de VPS-Server. U kunt met een SLA-A alle dagen van de week, 24 uur per dag een incident bij de Retailtrust  melden met een response tijd binnen 2 uur. Het incident wordt dan maximaal binnen 6 uur hersteld. . Daarnaast kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze 1ste response ticketingsysteem via email

 Aanmelden of offerte aanvragen

info@retailtrust.eu of +31 (0)43 – 2050010

 

Could not authenticate you.