Mode branche

De modebranche heeft de laatste jaren enorm onder druk gestaan.  We zien een enorme verschuiving in de locatie keuzes, conceptveranderingen, klanten benadering, beleving en de collectie. Consumenten veranderen.  Dus ook u als retailer moet veranderen. We zien dat er steeds meer webshop bedrijven ontstaan als je dat vergelijkt met het aantal fysieke winkels.

Gelukkig is er 4onePOS die samen met u kan anticiperen op al die veranderingen.

First Man, een modezaak van jewelste koos voor 4onePOS om te kunnen blijven groeien.

“Hoe zou mijn personeel met deze verandering omgaan?”

Mode

First man (Diederik Schuitemaker) uit Katwijk aan Zee, kiest na een uitgebreid consultancy onderzoek voor 4onePOS en stapt af van ACA.

“ Dat ik naar een ander systeem moest overstappen was me overduidelijk.  Maar naar welk?  Mijn onderneming is al jaren stabiel, maar welk bedrijf kan mij nu helpen om mijn bedrijf klaar te stomen voor het nieuwe Retail landschap, waar consumenten meer dan ooit kritischer zijn en reeds voorzien zijn van voorkennis” aldus Schuitemaker. First Man’s adviseur dhr. Guijt kwam met een ‘gouden aanbeveling’: 4onePOS.

Schuitemaker vervolgt: “ uiteindelijk kwam 4onePOS kwa prestatie en prijs het allerbest uit de selectie en toch maakte ik me zorgen.  Want hoe zou mijn personeel met deze verandering omgaan? Ik heb niet de jongste mensen in dienst.  Als een grote verrassing bleek tijdens en na de opleiding iedereen er mee om te gaan alsof ze het al jarenlang hebben gedaan.”

Could not authenticate you.