Lingerie & Overig

Diverse lingerie klanten zijn overgestapt naar 4onePOS.

Binnenkort meer over lingerie Adriaans Lingerie & Bodywear in Roermond, Esterella Lingerie in Heerlen, Falke winkel in Eindhoven en nog vele anderen lingerie winkels.

“Doordat het HUIS van de STREEK met meerdere vrijwilligers werkt is het van belang dat  het kassasysteem eenvoudig en gebruikersvriendelijk is”.

HUIS van de STREEK eigenaar Dick Seuren maakt al 1,5 jaar gebruik van 4onePOS. Op de vraag waarom hij is overgestapt op ons systeem antwoord hij “4onePOS is het enige systeem dat aan al onze eisen voldoet en hiernaast ook nog betaalbaar is”. Doordat het HUIS van de STREEK met meerdere vrijwilligers werkt is het van belang dat  het kassasysteem eenvoudig en gebruikersvriendelijk is” vervolgt hij.

Op de vraag of het systeem ingericht dient te zijn voor branche gerelateerde producten besluit Dick Seuren “als streekproductenwinkel verkopen we veel samengestelde pakketten. Het kassasysteem moet een samengesteld pakket als product herkennen en op de achtergrond moeten de diverse producten tegen hun eigen BTW tarief verwerkt worden in het vooraadbeheer, 4onePOS biedt deze optie”.

Could not authenticate you.