Service

Service & ondersteuning

Standaard wordt bij de software, gratis, een Evident service pakket aangeboden. De eerste 3 maanden kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk en teamviewer ondersteuning, waarbij wij uw pc overnemen en u direct helpen bij een vraag. Let wel de vragen die moeten betrekking hebben op de door ons geleverde software en apparatuur. Na de 3 maanden kunt u indien gewenst een (Comfort of Luxe) service contract met ons afsluiten. Doet u dat niet dan kunt u na de 3 maanden altijd uw vragen en ideeën stellen per mail. Voor de abonnement informatie zie verder de informatie bij POSA (Point of Service Agreement), hieronder. Het is misschien overbodig te vermelden, maar de helpdesk is geen cursusdesk en geen problemen centrum die gratis te dienste staat bij logistieke internetproblemen in uw winkel, uw door derden geleverde hardwareproblemen of indien u een training wilt.  Mocht dit tijdens de call het geval zijn en wij mogen u hiermee helpen, dan zullen wij deze kosten aan u moeten doorberekenen.

Naast het leveren van de software en de hardware voor winkelautomatisering, bieden wij ook service en ondersteuning bij de implementatie hiervan. Een overgang naar onze maatwerk oplossingen kan in het begin namelijk wat vragen oproepen bij u of bij uw personeel. Om de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij onderstaande diensten aan.

Uw winkelomgeving:

U dient altijd vast bekabeld internet met internet stekkertjes op de plaatsen te voorzien waar de kassa’s, de back offices en de pin apparaten komen te staan. (en eventueel waar de bon printers geplaatst worden ingeval u voor een Cloud of RDP oplossing kiest). Wij adviseren te allen tijden Draytec routers /modems met een UMTS kaart. Laat u door ons vooraf adviseren
Het maken van backups en het kiezen van de virus scanners zijn te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid. Zorg voor dagelijkse back-ups en zorg voor een werkend en geldig virus programma. (Geen Norton!) Bij levering van nieuwe apparatuur kan RetailTrust de gratis Avira scanner voor-installeren als service zonder garantie op een zuivere werking.

Mocht de leverancier van het operating systeem (bijvoorbeeld Microsoft) uw versie als verouderd aanzien en u daardoor een keuze moet maken voor een nieuwere versie, dan ligt de verantwoordelijkheid bij u. Wij kunnen u dan desnoods een migratie naar een nieuwere versie offreren. Wacht te allen tijde op een reactie van RetailTrust, indien uw systeem meldt dat u bijvoorbeeld kan overstappen naar Windows 10. Overstappen mag u allen doen na goedkeuring van RetailTrust omdat Windows niet altijd de juiste software update die nodig is om 4onePOS goed te laten draaien. Zou om redenen dat u toch een update toestaat, uw systeem niet meer werken, dan ben u verplicht naar een cloud omgeving te gaan. Hier zijn inrichtingskosten en een maandabonnement mee gemoeid. Cloud diensten zijn diensten die wij inkopen.

Wilt u buiten de kantoortijden geholpen worden kunt u bij ons een verzoek indienen om een aangepast contract geoffreerd te krijgen.

Moeten wij u op alle ICT vlakken ondersteunen (dus ook bij vragen over niet gerelateerde door ons geleverde producten) kunt u bij ons een verzoek indienen om een aangepast contract geoffreerd te krijgen.

Let op!   Contracten worden per winkel aangeboden, waarbij 1 opgeleide medewerker onze contactpersoon wordt.  Daar mag best van afgeweken worden maar dan ook  kunt u bij ons een verzoek indienen om een aangepast contract geoffreerd te krijgen.

Trainingen en inwerken

Gemiddeld zijn de winkels binnen 4 uur operatief. Dit komt omdat wij en de klant ons perfect voorbereiden. Zo zijn alvorens de apparatuur en de software wordt geplaatst alle gegevens van de klant bekend. Denk aan;

  • Hoofdgroepen, Subgroepen
  • Betaalwijzen
  • Merken, leveranciers
  • Seizoenen en Maatbogen (matrix)
  • Kassa-indeling

Service

Point of Service Agreement (POSA)

Indien gewenst kunnen wij service op maat leveren. Wanneer uw apparatuur het begeeft kunnen wij binnen 3 uur ter plekke zijn om het om te wisselen. Wij bieden verschillende modules aan tegen scherpe prijzen. Lees meer over onze service modules en de tarieven.

Oude data importeren

Wij hebben heel veel ervaring met het importeren van oude data, zodat u altijd kunt terug grijpen op historische gegevens. Denk daarbij aan de klanten, spaarpunten, artikelen, omzetgegevens, leveranciers, merken, etc.

Voordat we uw oude data importeren dient u de gegevens eerst te controleren.  Let wel een import van uw data kan ook inhouden dat we een hoop onzin importeren als het oude systeem niet met de juiste gegevens werd ingevuld.  Dit kan Retailtrust nooit voorkomen, daarvoor eerst een goede check van uw data en al uw hulp om te beoordelen of de gegevens uit uw oude systeem betrouwbaar genoeg zijn.

Oude hardware installeren

Natuurlijk denken wij met u mee. Wij testen voor u of uw oude hardware weer in te zetten is met 4onePOS. Indien u beschikt over een Epson TMX, Geldlade, Handscanner USB, Touch screen en een Dymo laserprinter, is de installatie binnen 1 uur geregeld en dat op afstand, dus minder kosten. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor nieuwe hardware. Wij hebben al jarenlang een leverancier die ons betrouwbare hardware levert voor eerlijke prijzen.

E-mail helpdesk en hotline

Standaard in ons software abonnement is E-mail helpdesk inbegrepen. Deze service is er om u te helpen bij het optimaal gebruik maken van 4onePOS. Wij gaan er hierbij van uit dat u voldoende kennis heeft voor het bedienen van de computer en de programma’s. Het support telefoon nummer is 043-2050010.
Online in onze backoffice en frontoffice kan men een uitgebreide handleiding raadplegen, maar ook filmpjes.  4onePOS beschikt over een eigen 4onePOS youtube kanaal.
Gedurende de eerste 3 maanden na aanschaf is telefonische helpdesk en teamviewer ondersteuning gratis. Daarna kan u een kwartaalabonnement afsluiten en heeft u een keuze uit diverse levels. Als u extra instructie nodig heeft, dan kunnen wij u die geven, maar dit valt niet onder de garantie- voorwaarden of de supportovereenkomst. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling over de kosten voor extra instructie en begeleiding.

Hulp op afstand

Om u snel van dienst te zijn is het ook mogelijk om uw pc via “Hulp op afstand” te nemen zodat wij mee kunnen kijken op uw pc.

Could not authenticate you.