4onePOS Software

Het motto van 4onePOS

Met onze oplossingen trachten wij winkeliers, horeca uitbaters en dergelijke een zo toegankelijk mogelijk kassa systeem te leveren. Het motto van 4onePOS en 4Motivation luidt dan ook:

Ontwikkelen en leveren van kassa software die iedereen binnen een paar uur begrijpt

Onze software is geschikt voor uiteenlopende branches zoals mode-, schoenen-, sport- en lingeriewinkels. Maar ook voor winkels als supermarkten, dierenspeciaal zaken, telecomwinkels, computerwinkels, drankenhandel en horeca zijn onze software, systemen en oplossingen uitermate geschikt met de volgende eigenschappen;

  • Front– en backoffice kassasoftware
  • Geschikt voor Windows en Apple
  • Te gebruiken door winkels en ketens
  • Maken en koppelen van webshops

Front- en backoffice winkelautomatisering (Lokaal en/of Cloud)

Lokaal

4onePOS bestaat uit twee onderdelen: een Backoffice en een POS (Point of Sale: de kassa) unit(s). De backoffice wordt meestal achter in de winkel (kantoor) geïnstalleerd voor het toevoegen en beheren van producten, hoofdgroepen, klanten, acties en voor het raadplegen van de omzetten. Het backoffice systeem is bedoeld voor de winkelmanager(s). Het POS systeem draait in de winkel waar alle verkopen plaatsvinden. Alle verkoopstatistieken worden vanuit de kassa direct naar het backoffice systeem gestuurd via het netwerk.

Het backoffice en de POS kunnen beiden op één computer worden geïnstalleerd. Dit is handig voor de kleinere winkels die geen apart kantoor in de winkel hebben.

In de winkel kunt u één of meerdere kassa’s plaatsen. 4onePOS wordt standaard met een backoffice en een kassa geleverd. De verschillende kassa’s kunnen onderling ook middels een netwerk met elkaar worden verbonden. Het beheer verloopt dan via een centrale computer in het backoffice kantoor. De omzetten van de verschillende kassa’s (en winkels) worden automatisch in de hoofdcomputer via hapklare managementrapporten weergegeven.

Cloud

4onePOS kan op een cloud server worden geïnstalleerd. Het voordeel is nu dat u vanuit welke PC dan ook eventueel via een browser, 4onePOS kunt bedienen. 4onePOS wordt dus niet meer geïnstalleerd op uw PC. De rompslomp van de dagelijkse backup wordt geheel automatisch verzorgd bij een cloud oplossing. Al uw randapparatuur zoals bon- en labelprinters worden nu via een LAN verbinding aangesloten om met de cloud server te kunnen communiceren.  Cloud oplossingen zijn tegenwoordig zeer betrouwbare. De eisen die u stelt aan de cloud worden samengevat in een speciaal voor u op maat gemaakt service contract.

Mogelijkheden

Bekijk instructie video's van 4onePOS software

Instructie video's

Bekijk de specificaties en functies van 4onePOS software

Specificaties

Oplossingen voor Windows, Apple en webshops

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor Windows systemen, Apple systemen of webshops? Klik dan op één van de logo’s hieronder:

Could not authenticate you.