Oplossingen voor Apple

Bij de oplossingen voor Apple apparaten zal 4onePOS in de Cloud haar functie vervullen. Via de browser of RDP (Remote desktop) kan 4onePOS op ieder Apple apparaat worden bediend. De randapparatuur wordt dan aangestuurd via LAN aansluitpunten. De maandkosten zijn wat duurder vanwege het gebruik van externe cloud servers. Voordelen van op deze manier werken zijn echter dat uw systeem altijd en van elke plek met in internet- of wifi-verbinding bereikbaar is. Daarnaast maakt de cloud automatische back-ups.

Eenvoudige kassa

De kassa is in zijn geheel zelf in te delen. Alle knoppen kunnen zelf worden gedefinieerd . Ook kunnen er foto’s op de knoppen worden geplaatst .
4onePOS bevat functies zoals cadeaubonnen, tegoedbonnen, uit kas, stortingen, kassa opmaak, retour, deelbetalingen (deels pin en deels contant bijvooorbeeld). Voorraad info knop laat de voorraad zien. Bij mode krijgen we een kleur maatbalk te zien. Er kunnen klanten gezocht en toegevoegd worden. Ook voorraadmutaties aan de kassa zijn mogelijk.

Apple oplossingen

De ervaring leert ons dat gemiddeld gezien winkeliers en winkelmedewerkers binnen 15 minuten de kassa onder de knie hebben.

Koppeling naar Facebook en Twitter

Bij het invoeren van een order (eventueel op locatie van de leverancier) kunt u ervoor kiezen om te items die u heeft ingekocht met 1 druk op de knop te ‘posten’ op Facebook en Twitter. Zo zijn uw klanten onmiddellijk op de hoogte wat volgende week in uw winkel hangt.

Bekijk de video hiernaast voor meer informatie.

Een krachtige backoffice

Apple backoffice
De back office is net zo eenvoudig als de kassa. Op het management startscherm zien we meteen wat de dag-, week-, maand- en jaaromzet is maar ook het bruto winst getal. Zo houdt u de touwtjes in handen.
Enkele functies op een rijtje;

  • Klantenbinding
    4onePOS meldt aan de kassa of uw klant die net wilt afrekenen jarig is. Ook de leeftijd wordt genoemd. Zijn er klanten jarig, dan stelt 4onePOS iedere dag voor om die klanten te SMS-sen, mailen of het te posten op Facebook of Twitter. Per klant houdt 4onePOS bij wat ze gekocht hebben, welke maten ze normaal gesproken kopen, wat het spaarpunten saldo is en hoe vaak ze bij u in de winkel zijn geweest. Ook komen er meldingen als de klant bijvoorbeeld 2 maanden niet meer in uw winkel is geweest.
  • Pinkoppeling
    4onePOS koppelt met de pin apparaten VX820 ITS van CCV en de yomani van banksys, van Atos origin. Dit zijn op dit moment de meest moderne pinapparaten op de markt, die gewoon in uw lan worden geplaatst. Klanten kunnen ook met hun mobiele telefoon betalen ipv met de betaalkaart.

VX820 STANDAARD

CCV Smart

Yomani

Could not authenticate you.