Oplossingen voor webshops

Waarom een webshop?

Het aantal online verkopen stijgen nog steeds en daarbij wordt ook het gemiddelde bedrag steeds hoger. Ook zakelijk worden steeds meer aankopen via het internet gedaan. Grotere internetwinkels krijgen steeds meer concurrentie van kleinere online shops omdat het steeds toegankelijker wordt om een webshop te beginnen.

Waarom is een 4onePOS webshop een goede investering?

  • Omdat u door het gebruik van 4onePOS geen extra mankrachten hoeft in te huren, omdat de artikelen uit de backoffice direct op uw webshop verschijnen. Een webshop zònder deze koppeling dwingt u om uw organisatie uit te breiden.
  • Post- en verzend diensten zijn betaalbaar geworden.
  • Gestandaardiseerde en veilige betaalmogelijkheden bieden betaal- en leveringszekerheid voor de online kopers.
  • Online kopers kijken massaal en zeer gemakkelijk op een webshop omdat zij permanent zoeken om prijzen en mogelijkheden van producten met elkaar vergelijken.
  • Online winkels verkopen hun producten vaak verder dan hun verzorgingsgebied.

Magento

webshop

Magento webshop

Uw webshop is zo opgestart zonder ingewikkelde installaties en zonder technische cursussen. Onze webshop is gebaseerd op Magento.
Maakt u al gebruik van een 4onePOS backoffice systeem? Dan is de webshop met een druk op de knop online !

Goed vindbaar

Uw webwinkel is volledig geoptimaliseerd waardoor deze makkelijk vindbaar is in Google en Bing. U kunt ook met 1 klik sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Google+ integreren.

Communicatie met 4onePOS back- & frontoffice

Uw inkopen gebeuren in 4onePOS. We kunnen instellen wanneer en wat er gesynchroniseerd moet worden met de webshop. U hoeft geen administratieve kracht in te huren.

Maatwerk software

U kunt alle courante Belgische en Nederlandse betaalmethodes accepteren zoals PayPal, Visa/MasterCard, Bancontact, Maestro en iDEAL. Wilt u ondanks alle mogelijkheden iets specifieks dan kan onze development samen met u de mogelijkheden bestuderen.

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar! U kunt ook een suggestie inzenden voor het implementeren van nieuwe mogelijkheden.

Could not authenticate you.