Sportbranche

Meten is weten, het klinkt zo simpel. De grote vraag is dan ook waarom er binnen de sportbranche nog zo weinig gestuurd wordt op cijfers en waarom men op dat gebied nog te weinig van elkaar wil leren. Belangrijke voorwaarde voor het goed kunnen meten is een hoge automatiseringsgraad van jouw organisatie. Formulewinkels hebben dit goed op orde, maar zelfstandige winkels dienen zich op een aantal punten nog verder te ontwikkelen. Dan is de vraag wat je wilt of kunt meten. De diversiteit op dit gebied is groot en zelfstandige winkels en formulewinkels verschillen duidelijk van elkaar op dit gebied. Zelfstandige winkels moeten meer gaan sturen op cijfers. En als je eenmaal stuurt op cijfers, wil je natuurlijk ook graag weten of je het goed doet ten opzichte van de markt. Een benchmark met collega-ondernemers is daarbij zeer effectief. Een aantal ondernemers doen dat al; de vraag is wie er gaan volgen.

“Kortom, we zijn zeer tevreden met het systeem en de ondersteuning van 4onePOS”.

Sportbranche

Begin 2015 opende Golf 63 haar deuren in het Noord-Hollandse Amstelveen. Mark en Keith vonden in hun zoektocht naar kassasoftware 4onePOS. Uniek in deze situatie is dat er zonder fysiek contact toch een succesvolle implementatie heeft plaatsgevonden.

“Na de implementatie zijn we zelf succesvol aan de slag gegaan met de kassa. Bij eventuele vragen konden we terecht voor telefonische ondersteuning” zegt Mark. “Doordat alle artikelen eenvoudig in te voeren zijn en de software eenvoudig werkt, maakt 4onePOS een geschikt systeem voor de sportbranche” vervolgt hij.

Mark geeft aan dat hij en zijn compagnon momenteel slechts een klein deel van de mogelijkheden gebruiken. “We leren elke dag bij” concludeert hij. “Kortom, we zijn zeer tevreden met het systeem en de ondersteuning van 4onePOS”.

Sportbranche
Sport
Could not authenticate you.